Για οποιαδήποτε αναφορά ανεπιθύμητου συμβάντος ή παραπόνου ποιότητας σχετικά με προϊόν της Velka Hellas ΑΕΒΕ μπορείτε:

    1) να καλείτε στο τηλέφωνο: (+30) 210 6643286 (24ωρη γραμμή)

    2) να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


«H VELKA HELLAS AEBE συλλέγει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για την εκπλήρωση των αναγκών φαρμακοεπαγρύπνησης, βάσει της κείμενης νομοθεσίας για την ασφάλεια των φαρμάκων. Τα δεδομένα διατηρούνται από την Εταιρεία για το οριζόμενο στην κείμενη νομοθεσία χρονικό διάστημα και δύνανται ενδεικτικά να διαβιβαστούν στις αρμόδιες Αρχές, στον Κάτοχο άδειας κυκλοφορίας, όπως νόμος ορίζει κατά περίπτωση. Διατηρείτε το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης των δεδομένων σας, καθώς και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για θέματα προστασίας δεδομένων μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρία τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 210 6776550 και μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»

Η εταιρεία VELKA βασιζόμενη στην άρτια οργάνωση, το ξεκάθαρο επιχειρηματικό πλάνο και τη γρήγορη προσαρμογή στα νέα δεδομένα του φαρμακευτικού κλάδου παρουσιάζει ήδη ταχεία διείσδυση και αποδοχή στην ελληνική αγορά.

Αποτελεί έναν σημαντικότατο πόλο έλξης για συνεργασίες και αντιπροσωπείες προϊόντων από πολυεθνικές εταιρείες. O πρώτος Διεθνής οίκος που εμπιστεύθηκε την προώθηση των προϊόντων του στη VELKA και αναγνώρισε τη δυναμική και την προοπτική αυτής της νέας εταιρείας είναι η : SANDOZ Pharmaceuticals dd.

Μας αρέσει που προσελκύουμε και αναπτύσσουμε ταλαντούχους επαγγελματίες. Παράλληλα τους βοηθάμε να ακολουθήσουν την πορεία μας και να συνεισφέρουν στο όραμα μας.

Αν πιστεύετε ότι η κουλτούρα σας και οι ικανότητες σας μπορούν να μας βοηθήσουν, στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα και υποδείξτε μας το τμήμα που σας ενδιαφέρει.

Αποστολή Βιογραφικού Σημειώματος

rassiasH υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό.

Ο όρος «υγεία» έχει για εμάς ιδιαίτερη σημασία, όχι γιατί εργαζόμαστε στο χώρο της υγείας, αλλά γιατί πιστεύουμε ότι αποδοτικές σχέσεις είναι μόνο οι υγιείς σχέσεις με τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, τους πελάτες, την κοινωνία.

 

Μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικά και κοινωνικά περιβάλλον, πιστεύουμε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή, στην ανάγκη για προσφορά περισσότερων αξιόπιστων και οικονομικά προσιτών φαρμάκων, τόσο για τον Έλληνα γιατρό όσο και τον Έλληνα ασθενή.

Τον Ιούνιο του 2014 αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες του ομίλου RAFARM στον φαρμακευτικό τομέα, «ενεργοποιώντας» το εμπορικό σήμα της εταιρείας VELKA, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του Επώνυμου Ελληνικού Φαρμάκου και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Οι αρχές μας σε ότι αφορά το «επιχειρείν» παραμένουν σταθερές και αναλλοίωτες:

  • Η ανθρωποκεντρική αντίληψη στην εταιρική οργάνωση
  • Τα γρήγορα αντανακλαστικά στον επιχειρηματικό στίβο
  • Η διάθεση για προσφορά και η επιτυχία

 

Η VELKA ιδρύθηκε το 1970 ως Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία και το 1993 εντάχθηκε στον Όμιλο RAFARM.Τον Ιούνιο του 2014 ξεκίνησε την εμπορική πορεία της.

Στόχος του ομίλου, από την ίδρυσή του έως και σήμερα, παραμένει η παραγωγή υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών προϊόντων και η εξασφάλιση της πρόσβασης όλων των ασθενών στην κατάλληλη θεραπεία με προσιτές τιμές.

Στόχος της VELKA, μέσα από το πλαίσιο λειτουργίας του Ομίλου RAFARM, είναι να καταστεί στο φαρμακευτικό γίγνεσθαι ως μία Ελληνικών συμφερόντων αλλά πολυεθνικού προσανατολισμού φαρμακευτική εταιρεία με :

  • Νέα καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα
  • Ισχυροποιημένη εταιρική θέση και αναγνωρισιμότητα από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στο χώρο της υγείας
  • Ευρεία κοινωνική προσφορά
  • Συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες και αντιπροσώπευση σημαντικών φαρμακευτικών προϊόντων